ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€

PROMMAR - Είδη Κομμωτηρίου - Βαφές - Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών - Επαγγελματικά Ψαλίδια - Σεσουάρ - Σίδερα - Μασιές - Βούρτσες - Χτένες - Αναλώσιμα

Όροι Χρήσης - Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία prommar σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.prommar.gr της εταιρείας :

Εταιρεία: Κεχαγιάς Αλ. Αγαμέμνων

Διεύθυνση: Διαγόρα 116 Α.Τούμπα, Θεσσαλονίκη

ΑΦΜ: 042998390

ΔΟΥ: ΣΤ΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 118898106000

Τηλέφωνο: 2313 008504

Φαξ: 2313 008504

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χώρα: Ελλάδα

Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας www.prommar.gr συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτούς ανεπιφύλακτα.

Περιγραφή προϊόντων

Υποχρέωση αλλά και κύρια φροντίδα μας είναι οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα www.prommar.gr και αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς.

Παρόλα αυτά στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο μέγεθος, χρώμα και υφή σε σχέση με την πραγματικότητα.

Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες, ενώ η www.prommar.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δεσμεύεται όμως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Τρόποι πληρωμής

Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.prommar.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Alpha Bank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.prommar.gr.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Στην διαδικασία αυτή, η www.prommar.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η www.prommar.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Με Paypal:

Η PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.

Με αντικαταβολή:

Πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας, στον διανομέα της εταιρίας ACS courier ή ΕΛΤΑ courier, όταν σας παραδώσει το δέμα-παραγγελία στο χώρο σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  : Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για αγορές μέχρι του ποσού των 620 € ΜΕ ΦΠΑ .Για αγορές μεγαλύτερης αξίας θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον άλλο τρόπο πληρωμής (Κατάθεση σε τράπεζα , Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα , Πληρωμή με PayPal)

Πληρωμή με κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking:

Πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας, σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας.

Τράπεζα Εθνική

  • αριθμός λογαριασμού: 23640111201
  • IBAN λογαριασμού : GR9001102360000023640111201
  • Δικαιούχος: Κεχαγιάς Αγαμέμνων

 

Τράπεζα ALPHA

  • αριθμός λογαριασμού: 485002002004333 
  • IBAN λογαριασμούGR1601404850485002002004333
  • Δικαιούχος: Κεχαγιάς Αγαμέμνων

 

Τράπεζα EUROBANK 

  • αριθμός λογαριασμού: 0026.0232.59.0200971848
  • IBAN λογαριασμού : GR3802602320000590200971848
  • Δικαιούχος: Κεχαγιάς Αγαμέμνων

 

Στη συνέχεια καλέστε στο 2313 008504 για να μας ενημερώσετε και να εκτελεστεί η παραγγελία σας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεταφορά των χρημάτων, χρησιμοποιώντας το web banking κάποιας από τις αναγραφόμενες τράπεζες.

Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 10 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Το νόμισμα όλων των συναλλαγών που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.prommar.gr είναι το € (ευρώ). 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όποιον τρόπο πληρωμής και αν επιλέξετε ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. 

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των ΕΛΤΑ Courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε.

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας μέχρι τις 16:00 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή και παραλάβετε την παραγγελία σας την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα στις εξής πόλεις:

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Πάτρα

Βόλος

Ιωάννινα

Καβάλα

Βέροια

Κοζάνη

Κομοτηνή

Αλεξανδρούπολη

Ξάνθη

Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές, η παράδοση της παραγγελίας γίνεται σε 1-3 εργάσιμες

Η www.prommar.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από το φυσικό κατάστημα της prommar , Διαγόρα 116 , Α.Τούμπα Θεσσαλονίκη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2313 008504 ώστε να η παραγγελία σας να είναι έτοιμη κατά την άφιξή σας.

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

Έξοδα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή με ΕΛΤΑ courier : 4,00 € (ευρώ), για όλη την Ελλάδα ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 30€, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 5 κιλών. Για παραγγελίες βάρους άνω των 5 κιλών η χρέωση είναι € 0,90 ανά επιπλέον κιλό.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες αφότου την πραγματοποιήσατε.

Πολιτική επιστροφών

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να το επιστρέψετε εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα,τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία,όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Δελτίο Αποστολής αν πρόκειται για τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής.

Για λόγους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΥΓΙΕΙΝΗΣ τα προϊόντα περιποίησης,styling και ομορφιάς (σαμπουάν,μαλακτικές,μάσκες,gel,καλλυντικά,προϊόντα μακιγιάζ), ΔΕΝ επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το οποίο ο πελάτης παρήγγειλε από λάθος το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και το κόστος   επαναποστολής του είδους που επίλεξε για αντικατάσταση επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη ανεξάρτητα αν η αρχική παραγγελία είχε αποσταλεί χωρίς κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής.

Ελαττωματικό προϊόν

Στην περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν η www.prommar.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας αποστείλουμε οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος καθώς και κωδικό επιστροφής. Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Η πολιτική εγγύησης της www.prommar.gr είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί τους όρους εγγύησης του εκάστοτε κατασκευαστή καθώς επίσης τους κανόνες και όρους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά,θραύση ή κακή χρήση.

Περιορισμοί ευθύνης

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του www.prommar.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας η www.prommar.gr έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, και σε περίπτωση που έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται με κατάθεση στον Τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σύνδεσμοι

Οι σύνδεσμοι σε αυτόν τον χώρο, δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της www.prommar.gr και η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, τις αλλαγές ή τον τρόπο ενημέρωσης από αυτές.

Διαφημιστικά μηνύματα

Η www.prommar.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ. με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή τηλεφωνικά. Η www.prommar.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία εφόσον οι χρήστες ζητήσουν την διακοπή της.

Προσωπικά δεδομένα

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας,τηλέφωνα κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Διεύθυνση E-mail) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.

Εφαρμοστέο δίκαιο- Αρμοδιότητα Δικαστηρίων

Η www.prommar.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών της. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω www.prommar.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αποκλειστικά αρμόδια Δικαστήρια για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας και από τις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μέσω αυτής είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Χρήση Cookies

Η ιστοσελίδα του καταστήματος www.prommar.gr χρησιμοποιεί cookies γιατί χωρίς αυτά θα ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν κάποιες βασικές υπηρεσίες του.

Η κατάσταση των παραγγελιών, οι πολλαπλές επιλογές των χρηστών , η αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα, η αναγνώριση και διευκόλυνση των συχνών χρηστών καθώς και η βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα.

Μάθετε περισσότερα για τα cookies στο www.cookiecentral.com 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. Σκοπός αυτής της πολιτικής
1.1. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι σημαντική για την PROMMAR. Η παρούσα πολιτική σας ενημερώνει για τις πρακτικές συλλογής πληροφοριών της PROMMAR, περιλαμβάνοντας τις κατηγορίες δεδομένων που ενδέχεται να συλλέγει και να διατηρεί, το σκοπό συλλογής τους, τις κατηγορίες προσώπων στα οποία γνωστοποιούνται τα δεδομένα και τα δικαιώματα που έχετε.
1.2. Η PROMMAR καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση ότι τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή.
1.3. Επίσης, περιγράφει ορισμένα από τα μέτρα ασφαλείας που η PROMMAR λαμβάνει προκειμένου να προστατεύσει το απόρρητο των δεδομένων και παρέχει ορισμένες εγγυήσεις για πράγματα που η PROMMAR δεν θα κάνει.

2. Νομικό και κανονιστικό πλαίσιο
2.1. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη/πελάτη των υπηρεσιών/αγαθών της PROMMAR διέπεται από τους όρους της παρούσας, από τις σχετικές διατάξεις του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (EU General Data Protection Regulation (GDPR)-Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679) (ο οποίος θα καλείται στο εξής ως ο «Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων») για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, από τις αποφάσεις-συστάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και άλλους σχετικούς εγχώριους νόμους και διατάξεις. Δεδομένου ότι επίκειται η ψήφιση σχετικού Νόμου από την Ελληνική Βουλή σε σχέση με ειδικότερα θέματα του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται οι παρόντες όροι να αναδιαμορφωθούν αναλόγως.
2.2. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου, όσο και του υπάρχοντος- αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου- πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.
2.3. Η PROMMAR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί το περιεχόμενο της παρούσας σε τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Κατά συνέπεια, οφείλετε να επισκέπτεσθε τακτικά τον δικτυακό τόπο, για να ενημερώνεστε για οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση.
2.4. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης/ πελάτης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μην συναλλάσσεται με την PROMMAR.

3. Δέσμευση της PROMMAR
3.1. PROMMAR θεωρεί ότι η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / πελατών των υπηρεσιών / αγαθών της είναι υψίστης σημασίας και έχει δεσμευθεί να παρέχει σε όλους τους επισκέπτες / χρήστες / πελάτες εξατομικευμένες υπηρεσίες που πληρούν τις απαιτήσεις τους και με τρόπο που να διασφαλίζει την ιδιωτική τους ζωή.
3.2. Οι προσωπικές πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την PROMMAR και τους υπαλλήλους της, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική. Τα άτομα που διαχειρίζονται προσωπικές πληροφορίες είναι εκπαιδευμένα για τη χρήση κατάλληλων διαδικασιών. Οι εκπρόσωποι της PROMMAR διατηρούν απόρρητες τις προσωπικές σας πληροφορίες και δεν τις χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέραν εκείνων που εξυπηρετούν την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών προς εσάς.
3.3. Επιπλέον, δύναται σε ορισμένες περιπτώσεις να ερωτηθείτε από την PROMMAR εάν θα μπορούσαμε να μοιραστούμε πληροφορίες με άλλους έμπιστους τρίτους. Θα σας ενημερώσουμε τη στιγμή συλλογής των πληροφοριών, εάν αναμένεται τέτοιου είδους κοινή χρήση των πληροφοριών με κάποιους τρίτους, η PROMMAR θα ορίσει τους τύπους των επιχειρήσεων στο σχετικό σημείο συλλογής των πληροφοριών, θα περιγράψει το είδος των πληροφοριών που θα μοιραστεί (όπως είναι η διεύθυνση ή το e-mail σας) και θα μοιραστεί τα δεδομένα με άλλα μέρη μόνο εάν συμφωνήσετε. Θα μοιραστεί τα προσωπικά δεδομένα μόνο όσων έχουν συμφωνήσει, στο πλαίσιο της παρούσας πολιτικής μας.

4. Τι είδους δεδομένα συλλέγει η PROMMAR
4.1. Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα, στοιχεία δηλαδή που σχετίζονται με ένα πρόσωπο και επιτρέπουν την ταυτοποίησή του, άμεσα ή έμμεσα, όπως το όνομα, ο αριθμός τηλεφώνου, τα φορολογικά στοιχεία (Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ.), η ηλεκτρονική και ταχυδρομική του διεύθυνση.
4.2. H επίσκεψη στον δικτυακό τόπο της PROMMAR (www.prommar.gr) δεν προϋποθέτει οπωσδήποτε την παροχή από εσάς οποιουδήποτε είδους προσωπικών δεδομένων. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, είναι απαραίτητη η παροχή από εσάς τους ίδιους ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία υποδεικνύονται στα αντίστοιχα τμήματα εισαγωγής δεδομένων στο δικτυακό τόπο της PROMMAR.
4.3. Η PROMMAR δύναται να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες για εσάς από τις παρακάτω περιοριστικά αναφερόμενες πηγές:
4.3.1. από εσάς όταν συμφωνείτε να αγοράσετε αγαθά ή να λάβετε υπηρεσίες από την PROMMAR και στην περίπτωση αυτή δύναται να περιλαμβάνει τα προσωπικά ή και τα επιχειρησιακά στοιχεία επικοινωνίας σας,
4.3.2. από εσάς όταν επικοινωνήσετε με την PROMMAR με ένα αίτημά σας για πληροφορίες και
4.3.3. από δημόσια διαθέσιμες πηγές.
4.4. Παρακάτω αναφέρονται μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα για το πώς η PROMMAR συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα:
* όταν εγγράφεστε ως νέο μέλος του δικτυακού τόπου της PROMMAR,
* όταν αγοράσετε αγαθά/ υπηρεσίες από την PROMMAR,
* όταν δηλώνετε συμμετοχή σε τυχόν διαγωνισμούς/ προωθητικές ενέργειες που διοργανώνει η PROMMAR και τέλος αν ζητήσετε κάποια πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με προιόν ή υπηρεσία μας μέσω ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού αιτήματός σας.
Τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του δικτυακού τόπου της PROMMAR μπορούν επίσης να συνδυαστούν με δεδομένα που παρέχονται σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα, όταν καλείτε το τηλεφωνικό της κέντρο, ή όταν έρχεστε σε επαφή με κάποιον από τους πωλητές της. Τα προσωπικά δεδομένα που δίδονται στην PROMMAR, σε αυτές τις περιπτώσεις, ενδέχεται να ενσωματωθούν σε υπάρχουσες βάσεις δεδομένων και να αποθηκευθούν, με στόχο την απλοποίηση των συστημάτων διαχείρισης των δεδομένων σας.
4.5. Όσες προσωπικές πληροφορίες συγκαταλέγονται στην έννοια των προσωπικών δεδομένων του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και η συλλογή τους δεν στηρίζεται στον Νόμο ή στη σύναψη ή εκτέλεση σύμβασης, συλλέγονται από την PROMMAR μόνο στην περίπτωση που εσείς επιλέξετε να κάνετε χρήση της φόρμας επικοινωνίας του site και περιλαμβάνουν, υποχρεωτικά, ονοματεπώνυμο, e-mail, χώρα, και προαιρετικά τη διεύθυνση, τηλέφωνο, ταχυδρομικό κώδικα/πόλη και αριθμό fax.

5. Cookies και Webbeacons
5.1. Τα «cookies» είναι αρχεία δεδομένων που στέλνει ένας ιστότοπος στον υπολογιστή σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο. Αυτά τα αρχεία δεδομένων περιλαμβάνουν δεδομένα τα οποία επιτρέπουν στον ιστότοπό μας να θυμάται σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν πιο αποδοτική και χρήσιμη για εσάς τη χρήση του ιστοτόπου. Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των cookies και τις διευθύνσεις IP για την απόκτηση μη προσωπικών πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες του εκάστοτε ιστοτόπου και προκειμένου να παράσχουμε στους εγγεγραμμένους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη ηλεκτρονική εμπειρία.
5.2. Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies; Οι επισκέπτες του ιστοτόπου της PROMMAR χρησιμοποιούν διαφορετικά λογισμικά πλοήγησης στο διαδίκτυο και διαφορετικούς υπολογιστές. Προκειμένου να διευκολύνουμε περισσότερο τις επισκέψεις σας με την τεχνολογία που χρησιμοποιείτε, καταγράφουμε αυτόματα τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί ένας επισκέπτης, καθώς και το όνομα του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου του επισκέπτη. Επίσης, καταγράφουμε τον συνολικό αριθμό επισκεπτών του ιστοτόπου με τρόπο αθροιστικό, ώστε να μπορούμε να ενημερώνουμε και βελτιώνουμε τον ιστότοπό μας. Μέσω αυτής της διαδικασίας δεν πραγματοποιείται εξαγωγή προσωπικών πληροφοριών. Αυτά τα δεδομένα μας δείχνουν εάν περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν συγκεκριμένες λειτουργίες ή τμήματα του ιστοτόπου από άλλα, γεγονός που μας βοηθά να διατηρούμε τον ιστότοπό μας ενημερωμένο με νέο υλικό που είναι ενδιαφέρον για την πλειονότητα των επισκεπτών μας.
5.3. Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας; Η τεχνολογία των cookies μας βοηθά να παράσχουμε υλικό που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα ενός επισκέπτη και μας επιτρέπει να διευκολύνουμε για χάρη των επισκεπτών μας την εγγραφή και συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς και την πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες που διατίθενται στον ιστότοπό μας. Όπου επιτρέπεται, μπορεί σε τέτοιες περιπτώσεις να συσχετίσουμε προσωπικές πληροφορίες με κάποιο αρχείο cookie.
5.4. Τι συμβαίνει εάν δεν θέλετε cookies; Εάν δεν θέλετε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να σας προειδοποιεί κάθε φορά που ένα cookie αποστέλλεται σε αυτόν ή να απενεργοποιήσετε τη λήψη όλων των cookies μέσω του προγράμματος περιήγησής σας στο διαδίκτυο. (Ελέγξτε το μενού Help/Βοήθεια του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε ή να ενημερώσετε σωστά τις ρυθμίσεις σχετικά με τα cookies).
5.5. Τι είναι τα webbeacons και πώς τα χρησιμοποιεί η Εταιρεία; Ορισμένες από τις ιστοσελίδες και τα ενημερωτικά e-mail της PROMMAR μπορεί να περιέχουν ηλεκτρονικές εικόνες που ονομάζονται webbeacons, γνωστές και ως αρχεία τύπου GIF ενός pixel, καθαρά αρχεία τύπου GIF ή ετικέτες pixel. Η χρήση τους στον ιστότοπο επιτρέπει την καταμέτρηση των επισκεπτών που έχουν προσπελάσει τις σελίδες της PROMMAR. Η χρήση τους στα e-mail προώθησης προϊόντων/υπηρεσιών και στα ενημερωτικά δελτία μας επιτρέπει να μετρήσουμε πόσοι από τους εγγεγραμμένους χρήστες έχουν διαβάσει το υλικό που στέλνουμε. Τα webbeacons μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε στατιστικές πληροφορίες σχετικά με δραστηριότητες και λειτουργίες που ενδιαφέρουν περισσότερο τους επισκέπτες/χρήστες μας, ώστε να παράσχουμε περισσότερο εξατομικευμένο υλικό. Δεν χρησιμοποιούνται για την προσπέλαση προσωπικών πληροφοριών χωρίς τη συγκατάθεσή σας.
5.6. Η απόρριψη των cookies μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προϊόντα/υπηρεσίες στην ιστοσελίδα της PROMMAR.

6. Για ποιους σκοπούς συλλέγει προσωπικά δεδομένα η PROMMAR
6.1. Η χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή μη, που συλλέγει η PROMMAR από εσάς, εξυπηρετεί τους ακόλουθους σκοπούς:
6.1.1. Συναλλαγές:
Η PROMMAR μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία για τη διεκπεραίωση τυχόν συναλλαγών σας μαζί της, όπως πληρωμές, έκδοση παραστατικών, διεκπεραίωση συναλλαγών κ.λπ.
6.1.2. Διαφήμιση/Μάρκετινγκ:
Η PROMMAR μπορεί να χρησιμοποιεί τα στοιχεία προσωπικού ή μη χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών/ πελατών για ενημερωτικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες σχετικά με τα προϊόντα/ υπηρεσίες της, παροχές εκπτώσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες της.
6.1.3. Βελτίωση και προσαρμογή του δικτυακού τόπου:
Τις πληροφορίες αυτές η PROMMAR πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει μόνο για τους λόγους για τους οποίους συλλέχθηκαν και για να παρέχει σε εσάς πληροφορίες, σχετικά με τα προϊόντα/ υπηρεσίες της. Επίσης, θα τις χρησιμοποιήσει για να προσαρμόσει το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου στις ανάγκες σας και για να βελτιώσει τη σύνθεση, τις μεταβολές και τη δυναμική του.
6.1.4. Νόμιμη χρήση:
Η PROMMAR μπορεί να αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία, όταν αυτό απαιτείται από τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και/ή από τον Νόμο, ή όταν αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να προστατεύει ή να υπερασπίζεται τα νόμιμα συμφέροντά της και τα δικά σας.

7. Χρήση των πληροφοριών
7.1.1. Οι πληροφορίες που παρέχετε στην PROMMAR ή τα δεδομένα, τα οποία η PROMMAR κατέχει, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία για: την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας όταν κάνετε ερωτήσεις,
7.1.2. να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη βελτίωση της διαχείρισης των υπηρεσιών και προϊόντων που έχουν παρασχεθεί από την εταιρεία στο παρελθόν, παρέχονται τώρα ή θα παρασχεθούν στο μέλλον,
7.1.3. για να διενεργήσουμε ανάλυση μάρκετινγκ και να δημιουργήσουμε το προφίλ πελατών και τη δημιουργία στατιστικών πληροφοριών για δική μας χρήση,
7.1.4. για να μας βοηθήσουν για την πρόληψη και τον εντοπισμό απάτης ή της απώλειας,
7.1.5. για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, με οποιοδήποτε μέσο (συμπεριλαμβανομένου και του ταχυδρομείου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείου, τηλεφώνου, κ.λπ.) για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται από την PROMMAR,
7.1.6. για κάθε υποχρέωσή μας που απορρέει από σύμβασή μας μαζί μας και/ ή από τον Νόμο (π.χ. έκδοση παραστατικού).

8. Αποθήκευση δεδομένων
8.1. Αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα μόνο για τον χρόνο ο οποίος απαιτείται για να επιτελεσθεί μία συναλλαγή την οποία εσείς ζητήσατε ή για την οποία δώσατε την έγκρισή σας, υπό την επιφύλαξη των κατά περίπτωση αντιθέτων προβλέψεων του Νόμου, όπως συμβαίνει σε ό,τι αφορά θέματα τα οποία διέπει η εμπορική και/ή φορολογική νομοθεσία κ.λπ.

9. Πιστωτικός έλεγχος
9.1. Η PROMMAR, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να κάνει ορισμένους πιστωτικούς ελέγχους με τους αρμόδιους φορείς όταν αιτείστε να απολάβετε μία υπηρεσία ή ένα προϊόν (π.χ. αγορά προϊόντος μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας). Αν αυτό ισχύει, τότε θα αναφέρεται στους όρους και τις προϋποθέσεις της δραστηριότητας ανάμεσα σε εσάς και την PROMMAR ή την εταιρεία η οποία θα εκτελεί την επεξεργασία (π.χ. την Τράπεζα που παρέχει την κάρτα).

10. Αποκάλυψη πληροφοριών
10.1. Σε καμία περίπτωση η PROMMAR δεν διακινεί προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.
10.2. Σε καμία περίπτωση δεν πωλεί, ή ενοικιάζει προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την PROMMAR για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας.
10.3. Η PROMMAR μπορεί να αποκαλύψει πληροφορίες μόνο εφόσον ζητηθεί νομίμως για νομικούς ή κανονιστικούς σκοπούς, στο πλαίσιο δικαστικής διαδικασίας και/ή ενδεχόμενης νομικής διαδικασίας.

11. Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα σας
11.1. Η PROMMAR διατηρεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ελέγχων για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών σας. Αυτό περιλαμβάνει ένα σύνολο διοικητικών μέτρων, πολιτικών ασφαλείας, διαδικασίες και πρακτικές για να ελέγξουμε την ταυτότητά σας όταν μας τηλεφωνήσετε, την κρυπτογράφηση δεδομένων στην ιστοσελίδα μας, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σε θέσεις εκτός της PROMMAR κ.λπ., προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με όλες τις εφαρμοστέες νομικές απαιτήσεις.
11.2. Η PROMMAR εφαρμόζει μέτρα ασφαλείας σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο, με σκοπό την ασφάλεια των δεδομένων που συνέλεξε από εσάς, έναντι της όποιας εκούσιας ή ακούσιας απόπειρας, χειρισμού, απώλειας, καταστροφής ή γενικότερα πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Όπου συλλέγονται προσωπικά δεδομένα και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας, η πληροφορία θα διακινείται υπό κρυπτογραφημένη μορφή ώστε να αποφεύγεται η όποια κατάχρηση των εν λόγω δεδομένων εκ μέρους του όποιου τρίτου. Τα μέτρα ασφαλείας μας υπόκεινται σε συνεχείς επανελέγχους και αναμορφώσεις, σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις.
11.3. Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας
Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στους εξουσιοδοτημένους προς τούτο υπαλλήλους για να παράσχουν σε εσάς προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχουν ενεργοποιηθεί φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες εναρμονίζονται με τους κανονισμούς προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
11.4. Η PROMMAR λαμβάνει κάθε δυνατή προφύλαξη, προκειμένου τα προσωπικά δεδομένα σας να είναι ασφαλή. Εντούτοις, λόγω της φύσης του διαδικτύου, δεν δύναται να εγγυηθεί την προστασία των επικοινωνιών ή των αποθηκευμένων στους browsers της στοιχείων από τυχόν αυθαίρετη πρόσβαση τρίτων μερών.

12. Πρόσβαση στο lnternet
12.1. Εάν επικοινωνήσετε με την PROMMAR μέσω του Διαδικτύου, τότε μπορεί περιστασιακά να χρησιμοποιήσουμε e-mail για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας εφόσον μας έχετε παράσχει τη σχετική συναίνεσή σας.
12.2. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι επικοινωνίες μέσω του Διαδικτύου, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ., δεν είναι ασφαλείς εκτός εάν έχουν κρυπτογραφηθεί.
12.3. Η PROMMAR δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή απώλεια των προσωπικών πληροφοριών σας που είναι πέρα από τον έλεγχο της PROMMAR.

13. Η παρακολούθηση των επικοινωνιών
13.1. Όλες οι επικοινωνίες της PROMMAR μαζί σας (συμπεριλαμβανομένων των τηλεφωνικών συνομιλιών, e-mail κ.λπ.) δύναται να παρακολουθούνται και να καταγράφονται από την PROMMAR για την ασφάλεια, τη διασφάλιση της ποιότητας, και νομικούς, κανονιστικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.

14. Ποια είναι τα δικαιώματα σας;
14.1. Σύμφωνα με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων [EU General Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679], όπως ισχύει, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:
α) το δικαίωμα πρόσβασης,
β) το δικαίωμα διόρθωσης,
γ) το δικαίωμα διαγραφής,
δ) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας,
ε) το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων,
στ) το δικαίωμα εναντίωσης και το δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ,
ζ) το δικαίωμα της καταγγελίας στην εποπτική αρχή.
14.2. Δηλαδή, έχετε το δικαίωμα να λάβετε, κατόπιν αίτησης, δωρεάν πληροφόρηση για τα αποθηκευμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που σας αφορούν, να προβάλλετε, κατόπιν αιτήματος, αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, με ισχύ για το μέλλον και ανάκληση της συναίνεσής σας, καθώς και, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, το δικαίωμα διόρθωσης, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας των δεδομένων, διαγραφής των εν λόγω δεδομένων και καταγγελίας σε εποπτική αρχή.
14.3. Παρακαλούμε σε αυτές τις περιπτώσεις να απευθύνεστε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

15. Εφαρμοστέο Δίκαιο και λοιποί όροι
15.1. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της PROMMAR, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό Δίκαιο, το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς τον Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
15.2. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της PROMMAR και του επισκέπτη/χρήστη/ πελάτη της PROMMAR και δεν δεσμεύει παρά μόνο αυτούς.
15.3. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δεν θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

16. Τροποποιήσεις
16.1. PROMMAR δύναται να τροποποιεί, αναπροσαρμόζει και ενημερώνει την παρούσα πολιτική περιοδικά δημοσιεύοντας μία νέα έκδοση στην ιστοσελίδα της. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτήν την πολιτική. Η PROMMAR θα ειδοποιεί για αλλαγές σε αυτήν την πολιτική μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του ιδιωτικού συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων στον ιστότοπο μας.

17. Επικοινωνία
17.1. Εάν έχετε να κάνετε ερωτήσεις ή συστάσεις, μπορείτε να τις απευθύνετε στην κάτωθι διεύθυνση επικοινωνίας. Οι συνεχείς εξελίξεις στο Διαδίκτυο γενικότερα καθιστούν απαραίτητες τις κατά καιρούς προσαρμογές των κανόνων μας περί προστασίας δικτυακών δεδομένων. Η PROMMAR επιφυλάσσεται για το δικαίωμά της να προβαίνει στις εκάστοτε τυχόν ενδεικνυόμενες μεταβολές των εν λόγω κανόνων ανά πάσα στιγμή.
17.2. Διεύθυνση επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..